Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.

A vásárhelyiek mindkét alkalommal jó erőkből álló ellenfelekkel néztek szembe. Jó hír, hogy a játék egyre biztatóbb, és egyre több felnőtt, korábban kosarazó játékos tér vissza a fiatalokkal kiegészülő gárdába, mely továbbra is várja a csatlakozni vágyókat.

Január 26-án este a Szolnoki MÁV SE juniorkorú lányai látták vendégül felnőtt női csapatunkat. Sajnos győzni nem sikerült, viszont jó hír, hogy az edzésekre már egyre több "volt" kosaras tér vissza, illetve mutatkozik be újra mérkőzésen is. Egyelőre Utasi Gábor edző elsődleges feladat a csapat bővítése, amihez továbbra is várjuk a "régi" és új kosaras lányok jelentkezését.

MÁV Szolnok - Vásárhelyi Kosársuli 94-43

Kosársuli: Bányai, Mónus- Sztancsik 1, Gázsity 8, Szatmári 14/3, Kenéz 11

csere: Balogh 4, Tőkés 3, Kujber 2, Paplukács, Oláh

Utasi Gábor: Hosszú idő után végre újra meccset játszottunk, ami már magában öröm. A fiatal, lelkes és jól felkészített ellenfelünk agresszív védekezése miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani és ennek tudható be a nagy pontkülönbség. A harmadik negyedben a zóna védekezéssel sikerült kicsit lelassítani a szolnoki lányokat, de sajnos támadásban iszonyatosan pontatlanok voltunk ekkor is, így nem csökkent a távolság a két csapat között. Edzünk tovább, hogy szorosabb meccseket tudjunk játszani.

Vásárhelyi Kosársuli - SZEK W 35-79

Vásárhely: Szatmári 8, Mónus -Sztancsik 6/6, Kenéz 5/3, Nánai 4, Tóth-Gazsity 4

csere: Bányai 8, Oláh, Paplukács

Utasi Gábor: Csúszással kezdődött a találkozó, mert a szolnoki csapat és a játékvezetők is egy baleset miatt késtek. Kicsit túl is melegítettük magunkat. Jó védekezéssel, időnként ötletes támadó játékkal tartottuk a lépést az A csoportos múlttal is rendelkező ellenfelünkkel. A negyedik negyedre elfáradtunk, kevesebb lerohanást csináltunk, így folyamatosan felállt védelem ellen kellett támadnunk. Ellenfelünk masszív zónáját sikeres kinti dobások híján nem sikerült feltörni. Ennek volt köszönhető, hogy a két csapat közti különbség tetemesre nőt. Szorosabb lehetett volna a meccs, ha az utolsó edzésen nem sérül meg Sallai Zsuzsi, illetve fiatal reménységeink se álltak most rendelkezésre. Velük szárnyalni fogunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.