Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.

A vásárhelyiek mindkét alkalommal jó erőkből álló ellenfelekkel néztek szembe. Jó hír, hogy a játék egyre biztatóbb, és egyre több felnőtt, korábban kosarazó játékos tér vissza a fiatalokkal kiegészülő gárdába, mely továbbra is várja a csatlakozni vágyókat.

Január 26-án este a Szolnoki MÁV SE juniorkorú lányai látták vendégül felnőtt női csapatunkat. Sajnos győzni nem sikerült, viszont jó hír, hogy az edzésekre már egyre több "volt" kosaras tér vissza, illetve mutatkozik be újra mérkőzésen is. Egyelőre Utasi Gábor edző elsődleges feladat a csapat bővítése, amihez továbbra is várjuk a "régi" és új kosaras lányok jelentkezését.

MÁV Szolnok - Vásárhelyi Kosársuli 94-43

Kosársuli: Bányai, Mónus- Sztancsik 1, Gázsity 8, Szatmári 14/3, Kenéz 11

csere: Balogh 4, Tőkés 3, Kujber 2, Paplukács, Oláh

Utasi Gábor: Hosszú idő után végre újra meccset játszottunk, ami már magában öröm. A fiatal, lelkes és jól felkészített ellenfelünk agresszív védekezése miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani és ennek tudható be a nagy pontkülönbség. A harmadik negyedben a zóna védekezéssel sikerült kicsit lelassítani a szolnoki lányokat, de sajnos támadásban iszonyatosan pontatlanok voltunk ekkor is, így nem csökkent a távolság a két csapat között. Edzünk tovább, hogy szorosabb meccseket tudjunk játszani.

Vásárhelyi Kosársuli - SZEK W 35-79

Vásárhely: Szatmári 8, Mónus -Sztancsik 6/6, Kenéz 5/3, Nánai 4, Tóth-Gazsity 4

csere: Bányai 8, Oláh, Paplukács

Utasi Gábor: Csúszással kezdődött a találkozó, mert a szolnoki csapat és a játékvezetők is egy baleset miatt késtek. Kicsit túl is melegítettük magunkat. Jó védekezéssel, időnként ötletes támadó játékkal tartottuk a lépést az A csoportos múlttal is rendelkező ellenfelünkkel. A negyedik negyedre elfáradtunk, kevesebb lerohanást csináltunk, így folyamatosan felállt védelem ellen kellett támadnunk. Ellenfelünk masszív zónáját sikeres kinti dobások híján nem sikerült feltörni. Ennek volt köszönhető, hogy a két csapat közti különbség tetemesre nőt. Szorosabb lehetett volna a meccs, ha az utolsó edzésen nem sérül meg Sallai Zsuzsi, illetve fiatal reménységeink se álltak most rendelkezésre. Velük szárnyalni fogunk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 11:52, csütörtök | Helyi

Már minden belföldi InterCityn lehet Okosjeggyel utazni

Már a Balaton déli partja, valamint Győr és Szombathely felé is váltható jelentős kedvezményeket biztosító Okosjegy.

2023. Március 30. 11:50, csütörtök | Helyi

A Kosársuli család összefogásával jutottak el a Farkasok Jászberénybe

Nem éppen kellemes meglepetéssel indult a Vásárhelyi Kosársuli U12-es csapata, a Vásárhelyi Farkasok jászberényi túrája az előző hétvégén.

2023. Március 29. 14:52, szerda | Helyi

Indul az építkezési szezon – Melyik építőanyag leginkább időtálló?

Itt a tavasz, a kültéri építkezések fő szezonja.

2023. Március 29. 14:48, szerda | Helyi

Több mint hétszáz tonna hulladékot gyűjtöttek össze a Tisza ukrajnai forrásvidékén

Több mint hétszáz tonna hulladékot gyűjtöttek össze és dolgoztak fel a Tisza ukrajnai forrásvidékén a PET Kupa és a Diageo vállalat közös programjának keretében a természetvédők.