Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. Február 21. 07:35, szerda | Belföld
Forrás: mti

Nincs járhatatlan út, ezer fogyasztónál nincsen áram

Nincs járhatatlan út, ezer fogyasztónál nincsen áram

Az országban nincs járhatatlan út, három településen, csaknem ezer fogyasztási helyen azonban szünetel az áramszolgáltatás - közölte az MTI-vel szerda reggel a katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

Mukics Dániel elmondta: a Zalában Bakon 40, a Bács-Kiskun megyei Balotaszálláson 762, Harkakötönyben 132 fogyasztónál szünetel az áramszolgáltatás. Bakon megcsúszott teherautó döntött ki egy villanyoszlopot, a másik két településen pedig a hó miatt letört ágak rongálták meg a vezetéket. A szolgáltató azt ígérte, hogy hamarosan kijavítja a hibákat.

Közölte azt is: kedden 48, éjféltől reggel 7 óráig 11 olyan esethez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, amelyeket a havazás okozott.

Fotóillusztráció: MTI archívum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket