Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. November 30. 11:52, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Nehéz meccseken vannak túl a Vásárhelyi Sólymok

Nehéz meccseken vannak túl a Vásárhelyi Sólymok

Nem voltak könnyű mérkőzései a múlt hétvégén a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapatának. Békésen a Pityke és a Békéscsaba sem bizonyult könnyű ellenfélnek.

Az első mérkőzésen még jól állta a sarat Vuk Pavlovics együttese. A fiatal kék-sárgák Borus és Soós vezetésével szoros győzelmet arattak. Ám az egyik meghatározó játékosuk, Utasi Gergő bokasérülést szervezett, ami kihatott a békéscsabaiak elleni ütközetre is. A második mérkőzésen a hiányos kerettel felálló Vásárhely nem tudta tartani a tempót ellenfelével, és vereséget szenvedett.

Pityke KSE - Vásárhelyi Sólymok 60-67

Sólymok: Borus 19, Soós 19, Bősz 12, Utasi 7, Bartusz 5, Tóth 4, Őze 2, Varga -, Morton -, Kőhegyi -, Páska -, Kis -

Vuk Pavlovics: Hullámzó volt a koncentrációnk, a második negyedet kivéve. Abban a szakaszban keményen védekeztünk és leindítottuk az ellenfelünket, ez alapozta meg a győzelmünket. A támadójátékunkkal elégedett vagyok, az előnyöket észrevettük és járt a labda.

Békéscsaba KK/B - Vásárhelyi Sólymok 90-53

Sólymok: Soós 22, Borus 7, Varga 6, Bartusz 6, Morton 5, Bősz 4, Tóth 3, Kis -, Kőhegyi -, Őze -, Páska - Utasi -

Vuk Pavlovics: Utasi Gergő bokája megsérült az első mérkőzésen, sajnos nem volt bevethető a Békéscsaba ellen. A csabaiak nagy tempót diktáltak 40 percen keresztül, jól működött a letámadásuk, illetve megnehezítették a dolgunkat a felállt védekezésükkel is. Az első félidőben még partiban voltunk, a harmadik negyed közepéig úgy tűnt, hogy tudjuk tartani a lépést. A nagyarányú vereség ellenére elégedett vagyok, azokat a technikai és taktikai elemeket, amiket gyakoroltunk sikerült végrehajtanunk. Egyéni védekezésben kell sokat fejlődnünk, úgy érzem ez a fő feladatunk a következő fordulóig.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.