Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. December 30. 18:17, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Negyedik helyen áll a Kosársuli U20

Negyedik helyen áll a Kosársuli U20

Negyedik helyen várja a folytatást a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata a Zöld csoportos utánpótlás bajnokságban. A kék-sárgák mindössze háromszor kaptak ki eddigi 11 meccsükön.

Az eddigi teljesítményről Varga Zalán edzőt kérdeztük.

- Hogyan értékeled az eddigi munkát?

- Nincs mit kifogásolni a srácok munkáján, motiváltak, szeretnek dolgozni, jól is csinálják, hisz látszik a fejlődés, aminek nemsokára meg is lesz az eredménye.

- Mi az, amiben a legtöbbet kellene fejlődnötök?

- Tudom, hogy már unalmas, de még mindig rengeteget kell fejlesztenünk a védekezésünket. Gyakran vissza szoktuk nézni magunkat, hogy miket rontunk el rendszeresen, mi/mik miatt lóg meg az ellenfelünk, és mindig a védekezésre lyukadunk ki a végén. Itt ki is emelném, hogy most javarészt nem az egyéni teljesítmény, ami nem megfelelő, hanem a csapatvédekezésünknem tart ott, ahol kéne.

- Mivel lennél elégedett a szezon végén?

- Ha ki tudnánk jutni az országos döntőre, azzal teljesen elégedett lennék, illetve, ha lenne 1-2 olyan játékos szezon végére az U20-asok közül, aki/akik vezérszerepet tudnának betölteni a felnőttcsapatban.

- Hogyan látod, mennyire motiváltak a fiatalok a munkában? Közülük sokaknak lehetősége van bemutatkozni a felnőttek között is…

- A motiváltsággal szerintem nincs baj senkinél, látják és tapasztalják is, ha jól dolgoznak, a felnőttedző megadja nekik a lehetőséget. Sokan vannak szerencsére, legtöbben azonos poszton, ez már nem annyira szerencsés, de pont ezért megvan köztük az egészséges rivalizálás, ami fokozza a munkamoráljukat.

A KOSÁRSULI U20 LEGUTÓBBI MÉRKŐZÉSEINEK EREDMÉNYE:

MEAFC Miskolc U20- Bodrodi Bau Vásárhelyi Kosársuli U20 52-71

Vásárhely: Bősz 2, Karsai 14, Knyúr 8, Megyesi 21, Borbáth 7, Molnár 2, Bereczki 5, Ocskó 6, Utasi 6, Filak -, Nánási -, Párducz -

Vuk Pavlovics: Az első negyedben nem találtuk azt a fordulatszámot, amire képes a csapat. A második negyedben rendeztük sorainkat, és uralni kezdtük a mérkőzést. Dominánsan játszottak a fiúk, voltak nagyon jó rotációink védekezésben, amivel megnehezítettük a Miskolc dolgát.

Budafok U20 - Vásárhely U20 92-57

Vásárhely: Bősz R.:21/21, Megyesi D.:13, Karsai B.:2, Borbáth B.:3, Molnár Á.:3, Ocskó B.:9/3, Bereczki Á.:2, Csizmadia B.:4, Nánási P., Filak L., Párduc L., Utasi Zs.

Varga Zalán: Egész meccsen jobban kosarazott a Budafok csapata, nagyon agresszíven védekeztek, ami sok fejfájást okozott a támadójátékunknak. Valahogy mindig rosszul jön ki a lépés mostanság: mikor nem megy a dobás az ellenfélnek, akkor nem hagyjuk őket dobni, viszont egy-egyben megvernek minket…

Vásárhely U20 - NYIKSE U20 81-37

Vásárhely: Bősz R.:3/3, Utasi Zs.:9, Borbáth B.:13/9, KnyúrS.:17/3, Karsai B.:17, Megyesi D.:9/3, Ocskó B.:2, Bereczki Á.:2, Filak L.:2, Nánási P., Párduc L.:5.

Varga Zalán: Kellett egy 10 perc ahhoz, hogy fel tudjuk venni a meccs ritmusát és elkezdjük csinálni azt, amit tudunk. Szépen játszottunk, ügyesen megtaláltuk a helyzeteket, de még mindig vagy elrontjuk, vagy elfelejtjük megcsinálni a figuráinkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.