Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 01. 00:00, kedd | Helyi

Nagy skalpot szerzett a Kosársuli U14

Nagy skalpot szerzett a Kosársuli U14

Nagy győzelemmel kezdte a múlt hétvégi hazai tornát a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata.

Vuk Pavlovic edző tanítványai az első mérkőzésükön a Szolnoki Kosárlabda Akadémia együttese ellen győztek magabiztosan, majd a Békésnek sem volt ellenszere a játékukra.


Vásárhelyi Sólymok - Szolnoki KA/A 74-56
Sólymok: Borus 24, Bősz 17, Soós 14, Utasi 13, Tóth 4, Kis 2, Őze -, Varga -, Morton -, Páska -, Kőhegyi -

Vuk Pavlovic: Jól működött a csapatvédekezésünk és az egyéni feladatokat is jól megoldották a fiúk. A Szolnok csapdázása ellen eleinte nem találtuk az ellenszert, kellett egy kis idő, hogy ráérezzünk hogyan tudjuk kijátszani. Változatosan támadtunk, olykor szép egyéni akciókkal, a zárt védekezés ellen pedig járt a labda, amiből megvoltak a dobóhelyzeteink. Ez volt a legjobb teljesítményünk eddig a szezonban, törekednünk kell arra, hogy mindig ilyen energiával és koncentrációval kosárlabdázzunk.

Vásárhelyi Sólymok - Békési SZSK/A 63 - 45
Sólymok: Bősz 15, Borus 14, Soós 14, Utasi 10, Kis 4, Varga 4, Tóth 2, Őze -, Morton -, Páska -, Kőhegyi -

Vuk Pavlovic: A második mérkőzésünk nehezebbnek bizonyult, a Békés felvette velünk a harcot és kosarakkal büntette a hibáinkat. A második negyed alapozta meg a győzelmünket, abban a tíz percben nagyon jó tempóban játszottunk. Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.