Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 18. 17:45, kedd | PR

Mobilitás mesterfokon

Mobilitás mesterfokon

Ma már számos olyan munkakör van, ami sok utazással jár. Tegnap Berlin, holnap Róma – ismerős? Sokat utazol, de eleged van a reptéri kijutással járó stresszből? Válaszd az üzleti reptéri parkolót!

Gyerekként sokan amerikai filmekből raktuk össze álmaink felnőtt életét. Jópofa barátok, boldog család, menő állás – és bizony sok-sok repülés, természetesen üzlet miatt, kizárólag első osztályon. Milyen mesés is volt mindezt elképzelni, hiszen minden könnyűnek tűnt akkoriban!

A mai globalizálódott világ sokunk számára valóra váltotta a fenti életet, csak sajnos nem ennyire zökkenőmentesen. Sok stressz, sok zavaró tényező is közbejön, ha hetente többször utazunk repülővel, így ha nem vagyunk körültekintőek, könnyen nyűg lehet a régi vágyakból. Pedig csak meg kell ismernünk lehetőségeinket, és máris kényelmesen hátra dőlhetünk.

Mástól való függés nélkül

Az ember akkor érzi magát kiszolgáltatva, ha a számára fontos dologban másoktól függ. Nincs ez máshogyan a repüléssel sem. Őrjítő tud lenni a lassú, sokszor megbízhatatlan tömegközlekedésre bízni, hogy elérjük-e járatunkat, illetve gyakran az sem segít, ha egy késő taxi teszi kockára az indulást. Bosszantó, ha egy kéretlen városnézést vagyunk kénytelenek végigülni, mire a csoportos transzfer utolsó utasként minket is hazaszállít.

Mennyivel megbízhatóbb, ha az ember saját magára számíthat! Nekünk fontos az utazás, mi tudjuk, mennyi idő kiérni a reptérre, mikor kell elindulni. Ráadásul kellemetlenkedő utasok vagy beszédkényszeres taxisofőrök nélkül vezetés közben nyugodtan átgondolhatjuk prezentációnkat, a szerződéskötés részleteit. Mindehhez pedig csak arra van szükség, hogy saját autónkkal érkezzünk Ferihegyre.

Reptéri parkoló – üzletre szabva

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is nagy népszerűségnek örvend a parkolás szolgáltatás. A különböző zónákat úgy alkották meg, hogy minden igénynek, minden pénztárcának megfeleljenek, és a rendszámfelismeréssel is felszerelt biztonsági rendszer gondoskodjon autónk sértetlenségéről. Ha sürgős az utunk, és nem tartózkodunk egy vagy néhány napnál tovább külföldön, számunkra a Business Parkoló lehet a befutó.


A kifejezetten a modern üzleti élet tempójára tervezett, 204 férőhelyes Business Parkoló a terminálhoz a lehető legközelebb található. Igazi prémium parkolás: a távollét idejére fizetendő napi egységek magukban hordozzák az utasokat mindössze két perc alatt az épülethez szállító kisbusz transzfert is – így a lehető legrövidebb idő alatt a check-in pulthoz érhetünk. A bud.hu honlapon található online kalkulátorral néhány kattintással kiszámolhatjuk parkolásunk árát, helyet pedig akár a repülőtérre való kijutás alatt is foglalhatunk. Nincsenek többé fárasztó taxisofőrök, elvesztegetett órák – ha saját autónkkal érkezünk a repülőtérre, végig urai leszünk a helyzetnek. Akár a tárgyalóasztalnál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat