Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. November 02. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Michael Douglast letaglózta a diagnózis

Michael Douglast letaglózta a diagnózis

A színész eddig nem szívesen nyilatkozott a betegségéről, most régi barátjának, Alec Baldwinnak mégis őszintén megnyílt egy interjúban, és elmesélte, hogy értesült a \"halálos ítéletéről\".

A színészlegenda soha nem akart betegnek és elesettnek látszani, ezért is viselte meg annyira, amikor kiderült, hogy óriási a baj. "Hosszú ideje fájt a torkom, és nem lettem jobban. Végül Montrealban találtam egy fül-orr-gégészt - mesélte Alec Baldwinnal készült interjújában a 67 éves színész, akit egy éve diagnosztizáltak torokrákkal. -Kitátottam a számat, ő belenézett, és a szeméből azonnal láttam, hogy végem, óriási baj van. Azt hittem, rosszul hallok, amikor közölte, hogy az utolsó stádiumban vagyok. A rendelőjéből szinte azonnal sugár- és kemoterápiás kezelésre küldött. A családom csak állt döbbenten, nem értették mi történik velem, napok alatt lettem rozzant öregember." Szerencsére ez mára csak rossz emlék, és színész mostanra teljesen újjászületett. Remekül néz ki, visszatért az életereje, és a jövőt illetően is bizakodó. "Nem akarok még meghalni. Letettem az italt, és nem dohányzom. Mindenki azt mondja, sokkal jobban is nézek ki. Persze mindez annak köszönhető, hogy az év nagy részében csak pihenek, és élvezek minden pillanatot, amit a családommal tölthetek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.