Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Január 23. 11:59, kedd | Helyi
Forrás: Benkő László, Pálfi Zoltán

Megújult a Rárósi utcai orvosi rendelő

Megújult a Rárósi utcai orvosi rendelő

Átadásra került Hódmezővásárhelyen teljes körűen felújított Rárósi utcai háziorvosi rendelő. A mai naptól használatba vették a betegek és az itt rendelő háziorvosok.

Az átadáson Hegedűs Zoltán megbízott polgármester és Fekete Ferenc képviselő rövid beszédet tartott. Hódmezővásárhely 400 millió forintot költ 4 orvosi rendelő, benne 11 háziorvosi praxis megújítására. Ez a második rendelő, amelyet átadtak az orvosoknak, pácienseknek a városban. A program ezzel a 4 rendelővel kezdődött és hamarosan a Széchenyi téri rendelő is átadásra kerül. A folyamat nem fog itt megállni, segíteni szeretnének azoknak az orvosoknak is, akik saját rendelővel rendelkeznek, de ebben a körben nem tudtak részt venni.

Hegedűs Zoltán a holnapi nap folyamán fog találkozik a többi praxis képviselőjével, hogy a kérdéseiket, elképzeléseket megbeszéljék. A város a szolgáltatások fejlesztése céljából indítana egy olyan 2-3 éves programot, amely célja, hogy ezek a rendelők is bútorzatukban, eszközeikben, illetve külső- és belső formájukban is megújuljanak.

A végső cél, hogy 3 év múlva Hódmezővásárhelyen az összes háziorvosi rendelő megújult formában és magasabb színvonalon tudja kiszolgálni a hódmezővásárhelyi betegeket.

Fekete Ferenc a városrész képviselője beszédében megköszönte a Béke-telepi és Csúcsi városrész polgárai nevében a felújítást, mely már nagyon szükségszerű volt. A mai kor követelményeinek megfelelő rendelőben a háziorvosok a szakmai tudáshoz méltó körülmények között tudják fogadni a betegeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt