Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 22. 16:44, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

MEGLESZ-E A 10. KOSÁRSULI SIKER?

MEGLESZ-E A 10. KOSÁRSULI SIKER?

10. bajnoki győzelméért száll harcba a Vásárhelyi Kosársuli vasárnap este a Hódtói Sportcsarnokban.

Sasa Vejinovics, a gárda irányítója szerint az eddiginél is motiváltabban lépnek pályára a Kecskemét ellen. Az irányítóval az elmúlt hetekben elszenvedett három vereségről, és a meccsről beszélgettünk.

- Hogyan érzik magukat a három vereség után?

- Senki sem szeret veszíteni, így elég rosszul érezzük magunkat az utóbbi hetek miatt. Ennek azonban van egy motiváló oldala is, mégpedig az, hogy az eddiginél is elszántabban edzünk, szinte a földet kaparva várjuk a következő mérkőzéseket, hogy újra sikerrel hagyjuk el a pályát.

- Mennyire lesz nehéz talpra állni?

- Nem mondanám, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk, tudjuk, hogy ez a sport olyan, mint a többi: egyszer fenn, egyszer lenn. Viszont, ha valaki nagyon talpra akar állni, akkor az sikerül is. Mi pedig nagyon akarunk, az hogy ez mennyire lesz könnyű, vagy nehéz, egyáltalán nem számít.

- Mi kell ahhoz, hogy minden visszazökkenjen a régi kerékvágásba?

- Csak játszanunk kell a saját játékunkat. Agresszíven védekezni és támadni, no meg odafigyelni az edzők utasításaira. Ha ez meglesz, akkor nem lehet gond visszatalálni a győzelem útjára.

- Mire számít a kecskeméti fiatalok ellen?

- Nagy küzdelem lesz az utolsó pillanatokig. Mindent bele kell adnunk, hogy megszerezzük a 10. diadalunkat a bajnokságban. Ha mi akarjuk robban a győzelmet, akkor hétfőn már 10 győzelem áll a nevünk mögött a tabellán. Nagyon keményen dolgozunk, hogy ez így történjen, ráadásul mindenkiben érzek egy kis plusz motivációt, ami mindig jól hat a teljesítményre.

- A Kosársuli rutinos centere, Kukla Zsolt néhány hete kidőlt egy térdsérülés miatt, tulajdonképpen azután tört meg a győzelmi sorozatuk. Ennyire érzik a hiányát?

- Zsolt nagyon tapasztalt, és elszánt kosaras, így mindig hiányzik, ha nincs ott a pályán. Remélem hamar felépül. De addig is tovább kell tenni a dolgunkat, és igazi csapatként harcba szállni a sikerekért.

A Vásárhelyi Kosársuli – Mercedes-Benz Gyár KA NBI B csoportos bajnoki találkozó január 25-én vasárnap 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés továbbra is ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.