Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2022. Április 05. 12:03, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Megállíthatatlan az U18-as csapat - interjú Varga Zalánnal

Megállíthatatlan az U18-as csapat - interjú Varga Zalánnal

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U18-as együttese veretlen az idei regionális bajnokságban, ennek kapcsán Varga Zalán vezetőedző nyilatkozott.

Veretlen a csapat a szezonban. Mi a "titok"?

- A csapat kosárlabdatudása jóval meghaladja a regionális bajnokságban elindult többi csapatét.

Látható és érezhető magabiztosságot jelent fejben, mentálisan, hozzáállásban akár edzések, akár meccsek közben, hogy folyamatosan jönnek a győzelmek?

- Persze, ezek mind látszanak, hogy minden meccsen van több kiemelkedő teljesítmény, illetve csapatszinten is nagyon érzik/bíznak egymásban.

Mi az, amiben a legtöbbet fejlődtek a srácok a szezon eleje óta?

- Taktikailag rengeteget fejlődtek, a helyzet felismerésük/kihasználásuk is ég és föld a szezon elejéhez képest és persze fizikailag is látszik a fejlődésük.

Mi az, amit legnagyobb erősségként kiemelnétek és mi az, amiben a legtöbbet kell fejlődni?

- A csapat nagy erőssége, hogy szerkezetileg majdnem tökéletes. Minden poszton van több hasonló adottságú játékos, ami nagyon megkönnyíti a dolgunkat. Mindenben kell még fejlődniük, hogy tudjanak majd felnőttszinten is kosarazni, de talán a legfontosabb, hogy védekezésben stabil teljesitményt tudjanak nyújtani minél kevesebb hibával.

Mik a célok a szezon hátralévő részére, és mi lehet akár a csapat, akár egyénileg a játékosok célja hosszabb távon?

- A csapat célja, hogy vereség nélkül zárjuk a szezont. A legfontosabb egyéni cél, hogy vannak páran, akik aktiv játékperceket szeretnének kiharcolni a felnőttcsapatban is.


Eredmények:


Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - CKE U18 138-25

"Az agresszív, pörgős védekezésnek kőszönhetően sok labdát tudtunk szerezni, aminek sok könnyü kosár lett a vége, így nagyarányú győzelmet tudtunk aratni."

Dobók: Utasi Zs.:24, Bácsi B.:24, Bereczki Á.:20, Szántó P.:18/6, Gedai B.:13/6, Karsai B.:11, Bősz R.:6/6, Molnár Á.:5/3, Kiss T.:4, Surinya T.:3, Csizmadia B.


Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Nagykőrösi Sólymok 96-43

"Pár be nem gyakorolt szituációt leszamitva jol működött a védekezésünk, de az ellenfelünk mezőnyjátékosai túl sok könnyű kosarat szereztek a gyűrű alatt, amiket mihamarabb orvosolni kell."

Dobók: Utasi Zs.:20, Karsai B.:18, Bősz R.:11/6, Molnár Á.:9/3, Nánási P.:8, Bereczki Á.:7/3, Kiss T.:6, Surinya T.:5, Ocskó B.:5/3, Szántó P.:4, Gedai B.:3.


Szolnoki Olaj KK - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 61-103

"Az még kevésbé probléma, hogy idegenben szokatlan berendezésre rossz százalékkal dobtunk, sajnos benne van, de hogy egyénileg és csapatszinten is rendszeresen megvertek minket, majd még a védőlepattanót sem tudtuk megszerezni, az már bosszantó."

Dobók: Utasi Zs.:26, Gedai B.:15/9. Bősz R.:10/6, Karsai B.:9/3, Molnár Á.:9/3, Bereczki Á.:8,Szántó P.:7/3, Nánási P.:7/3, Surinya T.:5, Ocskó B.:4, Kiss T.:3/3, Csizmadia B.


Vásárhelyi Kosársuli - Szentesi KK 119-32

"Nagyon szépen játszottunk az elejétől a végéig, egyénileg is volt pár kiemelkedően szép teljesítmény, és a csapatjátékunkat is jó volt nézni."

Dobók: Bősz R.:31/27, Molnár Á.:27/27, Ocskó B.:15/9, Karsai B.:11, Nánási P.:10, Bácsi B.:8, Gedai B.:7/3, Surinya T.:4, Szántó P.:2, Csizmadia B.:2, Bereczki Á.:2, Kiss T.


Békési SZSK - Vásárhelyi Kosársuli 90-103

"Az első félidővel nem igazán volt problémánk, szépen, agresszívan védekeztünk, illetve támadásban is megtaláltuk az üres embereket. Viszont a második félidőben már szinte egyáltalán nem tudtunk koncentrálni a védekezésre, ami az előző napi mérkőzésre fogható (talán). Ahogy kijöttünk az öltözőből, látszott a srácokon, hogy akarat az van továbbra is, de energia az kevésbé, és ezáltal inkább a pontszerzésre fókuszáltunk."

Dobók: Bősz R.:23/18, Karsai B.:17, Nánási P.:15, Molnár Á.:11/9, Bereczki Á.:11/3, Ocskó B.:7/3, Surinya T.:6, Csizmadia B.:4, Gedai B.:3/3, Szántó P. , Kiss T.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.