Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Július 20. 13:41, hétfő | Belföld
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak ZRT.

Mától vízosztás a főváros három főpályaudvarán és tizennégy vidéki vasútállomáson

Mától vízosztás a főváros három főpályaudvarán és tizennégy vidéki vasútállomáson

A mától érvényes hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasai számára a MÁV-START.

Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a szegedi, a békéscsabai, a szolnoki, a püspökladányi, a kecskeméti, a győri, a pécsi, a zalaegerszegi, a veszprémi, a nagykanizsai és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozó utasok. Az ásványvizet a vasúttársaság július 20-ig, illetve amíg az időjárás azt szükségessé teszi, 10:00 és 17:00 óra között osztja.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során a megbízható üzemkészség érdekében különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár