Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2020. Február 27. 17:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Arany-Tóth Attila közönségkapcsolati munkatárs Emlékpont

MANK – Tornyai együttműködés: az áprilisi közös kiállításról egyeztettek

MANK – Tornyai együttműködés: az áprilisi közös kiállításról egyeztettek

A hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában egyeztettek a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai a kiállítóhelyen áprilisban megnyíló közös tárlatról.

A kiállítás annak az együttműködésnek a keretében valósul meg, amelyről a vásárhelyi Tornyai János Múzeum és a MANK január végén kötött megállapodást.

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. két munkatársa, Matiszlovics Tibor művészeti-szolgáltatási igazgató és Cserhalmi Luca művészeti tanácsadó, valamint a Szentendrei Régi Művésztelep két rangidős művésze, Bereznai Péter és Buhály József a vásárhelyi közgyűjtemény munkatársaival annak az április végén nyíló közös kiállításnak a részleteit egyeztették, amely a Szentendrei Régi Művésztelep tíz művészének az elmúlt három év folyamán készült, legkiemelkedőbb alkotásait tárja a vásárhelyi látogatók elé.

Az Alföldi Galéria Szőnyi utcai szárnyában július elejéig látogatható kiállítás anyagát Cserhalmi Luca válogatja és rendezi, a meghívóját és plakátját Bereznai Péter szerkeszti. A megbeszélést követően a résztvevők közösen megtekintették az Alföldi Galéria állandó és időszaki kiállításait is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

2024. Május 29. 13:31, szerda | Belföld

Online is kérhető az új adóazonosító jel igazolás

2024. május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként, a NAV Ügyfélportálról (ÜPO) elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről.

2024. Május 29. 09:36, szerda | Belföld

Ferencz Orsolya: nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni

Nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni az űrhajós programokba - mondta az űrkutatásért felelős miniszteri biztos az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.