Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Október 12. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Orpheus Állatvédő Egyesület

Kutyasimogatós nap volt az oviban

Kutyasimogatós nap volt az oviban

Az Orpheus Állatvédő Egyesület felelős állattartást segítő oktatási tevékenysége fontos rész az intézmények környezettudatosságot fejlesztő programjaihoz.

Az állatok világnapi programsorozat részeként egy oviban járt az egyesület, ahol a gyerekek a felelős állattartás kapcsán kaptak élményt - ismereteket. A kicsik állateledelt adtak az állatvédő egyesület mentett védencei számára. Erről készül rövid írásunk.

Kutyasimogatós nap volt az oviban

A Földmíves Utcai Óvoda munkatársai és a száznegyven aprócska növendék türelmetlenül várta az állatok világnapjához kapcsolódó állatos rendezvényt.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület önkéntesei a gyerekeknek állatsimogatóval egybekötött ismertetőt tartottak, ahol a kutyák és macskák mellett sokféle más háziállatról is volt szó. A dalokkal tűzdelt, vidám perceket adományozás követte, az óvodás gyermekek az állatvédő egyesület utcáról megmentett védencei számára állateledelt adományoztak. Seres Zoltán, az állatvédő egyesület munkatársa elmondta, hogy a kicsik nagy korukra úgy válhatnak felelős állattartóvá, ha gondolkodásmódjukat már óvodás korban jó irányba formáljuk. A szervezethez rengeteg hasonló oktatást kiegészítő felkérés érkezik, melyek értéket teremtenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a