Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 02. 11:31, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Kupameccsre érkezik a Nagykőrös

Kupameccsre érkezik a Nagykőrös

Igaz a hétvégén nem lesz bajnokija, de mégsem pihenhet a Vásárhelyi Kosársuli, mivel szombaton 18.30-kor a Hódtói Sportcsarnokban a Nagykőröst fogadja Hepp-kupamérkőzésen.

A B-csoport tavaly sok meglepetést okozó újonca idén már nem annyira virgonckodik a bajnokságban, lebecsülni viszont ennek ellenére sem szabad őket.

A tizenkettedik Pest megyeieknek eddig nem termett túl sok babér a bajnokságban: mindössze egy alkalommal tudtak nyerni eddigi hét fellépésükből, a másodosztály elitjében sereghajtója, a Vasas Akadémia ellen. A csapatból eddig Tóth, Lakosa, Markovic és Dobos gyártotta a pontok javát. A kupában - a Kosársulihoz hasonlóan – eddig egy sikert könyvelhettek el, igaz az eredmény alapján az NBII-es középcsapat Szigetszentmiklós ellen igencsak megizzadva győzedelmeskedtek 88-80-ra.

A tabellára pillantva nincs sok különbség a két együttes között. A kék-sárgák ugyanis 2-5-tel, a nagykőrösiek előtt eggyel, a tizenegyedik helyen tanyáznak. Igaz Utasi Gábor tanítványainak a hosszú utazások és a viszonylag erős eddigi ellenfelek miatt úgy tűnik, hogy jóval nehezebb dolga volt hétvégi riválisaiknál. A teljesítményüket jobban elemezve elmondható, hogy ők a találkozó esélyesei. Ezt erősíti meg a múlt szombaton, a bajnokesélyes OSE Lions ellen mutatott produkciójuk. Akkor csak a második félidőben őrölték fel őket a sokkal erősebb kerettel rendelkező oroszlánok.

Az azonban már többször is bebizonyosodott a szezonban, hogy senki nem mehet biztosra egyik derbin sem, így nem borítékolható előre, hogy a két gárda közül melyik jut majd a legjobb 16 közé a Hepp Ferenc Emlékkupában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.