Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 23. 11:03, kedd | Helyi
Forrás: MÁVINFORM

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Kőbánya-Teher állomáson a vonatközlekedésben már csak kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

November 23-án, keddtől már csak a lajosmizsei vonali vonatok közlekednek rövidebb útvonalon a torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében.

Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak. A lajosmizsei vonal utasainak a gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni. Csak a lajosmizsei vonali vonatokkal utazók esetében fogadják el keddtől az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

Keddtől minden Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő vonat menetrend szerint a Nyugati pályaudvarig közlekedik és onnan indul. A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k is a teljes útvonalon közlekednek, de már nem állnak meg Kőbánya alsón és a korábbi felármentesség is megszűnt.

A műszaki hibáról és a helyreállításról itt olvasható hír: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/kobanya-teher-allomason-tovabbra-dolgoznak-biztositoberendezes-helyreallitasan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.