Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2021. November 23. 11:03, kedd | Helyi
Forrás: MÁVINFORM

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Kőbánya-Teher állomáson a vonatközlekedésben már csak kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

November 23-án, keddtől már csak a lajosmizsei vonali vonatok közlekednek rövidebb útvonalon a torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében.

Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak. A lajosmizsei vonal utasainak a gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni. Csak a lajosmizsei vonali vonatokkal utazók esetében fogadják el keddtől az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

Keddtől minden Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő vonat menetrend szerint a Nyugati pályaudvarig közlekedik és onnan indul. A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k is a teljes útvonalon közlekednek, de már nem állnak meg Kőbánya alsón és a korábbi felármentesség is megszűnt.

A műszaki hibáról és a helyreállításról itt olvasható hír: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/kobanya-teher-allomason-tovabbra-dolgoznak-biztositoberendezes-helyreallitasan

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 13:51, szerda | Helyi

17 CSAPAT VERSENYZETT A CB BASKET A TO Z KOSÁRLABDATORNÁN

A CB Basket A to Z elnevezésű, az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban,

2022. Január 19. 13:45, szerda | Helyi

Jelentős fennakadásokat okozott a Keleti pályaudvar vonatforgalmában a kábellopás, a MÁV feljelentést tett

Idén már hatszor rongáltak meg vagy tulajdonítottak el vasúti kábelt a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső közötti pályaszakaszról.

2022. Január 18. 12:02, kedd | Helyi

MÁV-Volán-csoport: lezárultak a 2022. évi bértárgyalások

A MÁV-Volán-csoport érdekegyeztető tanácsa ülésén a munkáltató és a MÁV-Volán-csoport kollektív szerződést kötő szakszervezetei megállapították, hogy a 3 éves bérmegállapodásban foglaltak a tavalyi év során teljesültek.

2022. Január 18. 11:58, kedd | Helyi

A DEAC Akadémia együttműködésével fejlődik tovább a Kosársuli

A szakmai munka minőségének továbbfejlődését segítő együttműködési megállapodást kötött a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli és a debreceni DEAC Kosárlabda Akadémia.