Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Március 04. 18:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Kötelező a győzelem Egerben

Kötelező a győzelem Egerben

A bajnokságban vitézkedő U20-as csapat mellett a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos csapatának is fellépése lesz szombaton Egerben.

A kék-sárgák múlt héten egy horrorba illő összecsapáson győztek a Miskolc ellen. Ezúttal a kötelezőt kell hozniuk Vas Péteréknek.

Az egrieknek eddig 5 sikerük van az idényben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lennének veszélyesek bárkire, amit jól bizonyít, hogy olyan ellenfeleket tudtak legyűrni, mint a MEAFC, vagy éppen a Salgótarján. Azt a vásárhelyi közönség is láthatta, hogy a miskolciakat nem volt egyszerű legyőzni, de a salgótarjániak elleni találkozóról sem lehetnek szép emlékeik. A hevesiek közül két játékost emelhetünk ki. Tóth Zoltán és Máté Balázs egyaránt 14 pont körül átlagol.

A kérdés, hogy a Kosársuli melyik arcát mutatja majd a hétvégén. Az eddig botladozó csapatot láthatjuk majd Egerben, vagy a Miskolc ellen, a rangadó végén ellentmondást nem tűrő és nagy akarattal kosárlabdázó gárda lép majd pályára? Egy biztos, Varga Dánielék nem hibázhatnak a következő meccseken, ha be akarnak jutni a felsőházi rájátszásba. Ehhez viszont higgadtan, ugyanakkor kreatívan és pörgősen kell játszaniuk szombaton.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2016. március 12-én szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.