Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Augusztus 24. 12:46, hétfő | Helyi
Forrás: A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Kitüntetést kapott Tóth Erika főállatorvos és Agud Angelika hatósági állatorvos

Kitüntetést kapott Tóth Erika főállatorvos és Agud Angelika hatósági állatorvos

Államalapítási ünnepünk alkalmából, Juhász Tünde Csongárd-Csanád megyei kormánymegbízott javaslatára,

Nagy István agrárminiszter a madárinfluenza elleni védekezés terén kifejtett munkájáért Tolnay Sándor Díjban részesítette Tóth Erikát, a kisteleki járás főállatorvosát, valamint Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át Agud Angelika hatósági állatorvosnak.

Tíz éve munkatársa Tóth Erika főállatorvos a Csongárd-Csanád Megyei Kormányhivatalnak. Vezetőként nemcsak koordinálja a hatósági feladatokat, hanem részt vesz azok gyakorlati végrehajtásában is. Az állategészségügy területén kifejtett kiemelkedő gyakorlati tevékenységére, különösen a madárinfluenza járvány idején hozott hatósági döntések koordinálására és végrehajtására tekintettel részesült az elismerésben.

Agud Angelika, a Kisteleki Járási Hivatal hatósági állatorvosa pályakezdőként, bár külföldön szerezte diplomáját, hazatért Magyarországra dolgozni és a hatósági állatorvosi hivatást választotta. A madárinfluenza járvány idején a védekezés terén kifejtett példaértékű szakmai tevékenységére miniszteri elismerő oklevelet adományoztak a részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: