Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Április 06. 10:49, hétfő | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Kitüntetést kapott dr. Szegény Judit járási hivatalvezető-helyettes

Kitüntetést kapott dr. Szegény Judit járási hivatalvezető-helyettes

Juhász Tünde kormánymegbízott javaslatára Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter több mint egy évtizedes közszolgálatban végzett munkájáért

Miniszteri Elismerő Oklevélben részesítette a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesét.

Szegény Judit közigazgatási pályáját a jogi egyetem elvégzése után Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában jogi előadóként kezdte, majd a Csongrád Megyei Kormányhivatal állományába került. 2015. óta a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese.


Munkája iránti elhivatottságának alapja a járási hivatal szolgáltató képességének javítása. Ismeri és átlátja a szervezet szakmai tevékenységét. Munkája során a középpontban az ügyfélközpontúság és a szolgáltatások minél magasabb színvonalon történő 21. századi szintű ellátása áll.


Aktívan részt vesz a területi közigazgatást érintő szakmai egyeztetéseken, emellett pedig az irányítása alá tartozó dolgozók kiegyensúlyozottsága, magabiztos kiállása is szívügye.


Szakmai tapasztalatát, emberi jellemvonásait vezetői, kollégái, szakmai partnerei elismerik, tisztelik és hozzáértő vezetőként tekintenek rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: