Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 28. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kifigyelte, megtámadta, majd kirabolta áldozatát

Kifigyelte, megtámadta, majd kirabolta áldozatát

A jászsági rendőrök elfogtak és bíróság elé állítottak egy 21 éves férfit.

Rablásért kell felelnie annak a 21 éves férfinek, aki 2022. augusztus 20-án este Jászfényszaru belterületén megtámadta áldozatát és elvette pénztárcáját. A fiatal férfi kifigyelte a gyanútlan sértettet, amint az éppen eltette az utcán a nadrágja zsebébe a pénztárcáját, majd követni kezdte. Pár utcával arrébb odarohant kiszemeltjéhez, lerúgta lábról, majd mikor a sértett elesett és a földön feküdt elkezdte test szerte rugdosni – közölte a rendőrség.

A támadó ezt követően elvette a bántalmazott tárcáját, a benne lévő személyes okmányokkal, pár ezer forinttal és egyéb papírokkal, majd elszaladt a helyszínről. A sértett szégyellte a vele történteket, és csak napokkal később szánta rá magát, hogy a rendőrséghez forduljon. A Jászfényszarui Rendőrőrs munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkihallgatást, és személyismeretüknek köszönhetően a rendelkezésre álló kamerafelvétel alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy miután a pénzt kivette a tárcából azt a közeli nádasba dobta. A helyszínt meg is mutatta a rendőröknek. A nyomozók a jogsértőt őrizetbe vették és bíróság elé állították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.