Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Április 10. 09:46, kedd | Helyi
Forrás: Csongrád MRFK Kommunikáció

Kerékpáros Iskola Kupa Szegeden

Kerékpáros Iskola Kupa Szegeden

Csaknem ötven felső tagozatos diák vett részt a Kerékpáros Iskola Kupa helyi döntőjén Szegeden.

A verseny célja a kerékpáros közlekedési szabályok elmélyítése, a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése. A felső tagozatos általános iskolás diákok versenyén KRESZ elméleti és biciklis ügyességi versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok.

A Szegedi Rendőrkapitányságon hétvégén tartott megmérettetésen lányoknál a legjobban Fuka Zsófia teljesített, aki az öttömösi Szent Ágoston Katolikus Általános Iskolából érkezett. Második helyen Deme Rebeka Réka végzett, aki a Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola diákja. A harmadik helyre szintén a Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulója, Hajnal Renáta gördült be.

A fiúknál ugyancsak a Zrínyi Ilona Általános Iskolából Kassai Dávid végzett az első helyen. Második, a Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola tanulója, Volford Tamás lett, harmadik pedig Szabó Levente, a Zrínyi Ilona Általános Iskolából.
A nyertesek serleget, könyvet és oklevelet kaptak az eredményes szereplésért.
A verseny első és második helyezett lány és fiú versenyzője vesz részt a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.