Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Október 03. 16:25, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárokra szakosodott

Kerékpárokra szakosodott

Három kerékpárt és egy táskát lopott el egy szegedi férfi. Térfigyelő kamerák buktatták le.

A férfi 2018. szeptember 20-án délután egy szegedi lépcsőházból vitt el egy lezárt biciklit, két napra rá pedig egy üzlet előtt hagyott kerékpár kosarából egy táskát emelt el, benne a tulajdonos irataival, pénzével és telefonjával. A bejelentéseket követően a nyomozók a térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét, majd szeptember 29-én elfogták és előállították.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a cselekmények elkövetését. Elmondta azt is, hogy a telefont és a kétkerekűt eladta, sőt további két bicikli ellopását és értékesítését is bevallotta.

A 43 éves Sz. Krisztián ellen közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntettének, illetve dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: