Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 05. 17:41, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Izgalmak várhatók a Hódtóiban

Izgalmak várhatók a Hódtóiban

Várhatóan izgalmas összecsapást láthatnak a szurkolók a pénteken 18:30-kor kezdődő Kosársuli-Honvéd bajnokin a Hódtói Sportcsarnokban.

A gárdák eddigi találkozóin mindkétszer a kék-sárgák húzták a rövidebbet, Varga Dánielék azonban most mindenképpen változtatnának a helyzeten.

A fővárosiak még decemberben látogattak a Csongrád megyei településre, és némileg meglepetésre elvitték a győzelmet a kék-sárgák otthonából, melynek köszönhetően megerősítették akkori dobogós pozíciójukat a tabellán. Puskás Artúr fiainak azóta azonban igencsak felemásan sikerültek a fellépései, így kerültek ők is a középházba a playoffban, ahol a Győr elleni sima vereségeket követően kerültek újfent Cziberéék útjába.


Vas Péteréknek ennél azért valamelyest jobban ment a rájátszásban. A Bonyhád elleni hazai ütközet után győztesen hagyták el a pályát. Idegenben azonban nem találták a fegyvert a rendkívül erős kerettel felálló Tolna megyeiekkel szemben. A Hódmezővásárhely most mindenképpen bizonyítani akar, így Dr. Elek András tanítványai megcélozták a 13. helyet megszerzését, amelyhez a következő két mérkőzésen a budapestieken keresztül vezet az út…

A Vásárhelyi Kosársuli – Budapesti Honvéd elleni találkozója 2016. május 6-án pénteken 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.