Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Május 11. 15:15, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

ISMÉT STREETBALL-T RENDEZNEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

ISMÉT STREETBALL-T RENDEZNEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

A CB Basket A to Z elnevezésű, az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban,

az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektnek köszönhetően rendeznek Streetball-t ismét 2022. május 22-én vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcentrumban. Legutóbb tavaly augusztusban és szeptemberben rendeztek hasonló megmérettetést a városban, a viadalokon összesen több százan vettek részt.

Az eseményre a két kedvezményezett sportszervezet, a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub minden versenyezni vágyó kosarast várnak Vásárhelyről és térségéből. A streetball-t rossz idő esetén is megtartják, az esőhelyszín a Hódtói Sportcsarnok lesz.

A reggel 9 órakor kezdődő nevezés után fél 10-től pattog majd a labda a versenyeken. A megmérettetésre 5 korosztályban - 2008 és utána született fiúk és lányok, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, Hölgyek (2007 és előtte született) és Családi (minimum két generáció) - , várják a jelentkezőket. Ők teljesen ingyenesen mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel.

A rendezvényen játékvezetés mellett zajlanak a mérkőzések a 3+1 főből álló csapatok között. A sportolókat vendégül is látják: a nevezőknek pizzaszelet és üdítő segít majd feltöltődni az összecsapások között. A streetball hangulatát a viadalok mellett az egész nap szóló zene fokozza, egészen az eredményhirdetésekig, ahol az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerik el. Az eseményről bővebben a projekt Facebook-oldalán olvashat!

Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programról
Az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program az Európai Unió 2014-2020 időszakra vonatkozó pénzügyi keretrendszerének előcsatlakozási eszköze (IPA) keretében valósul meg. A résztvevő országok – Magyarország és Szerbia – „közös irányítási rendszerben” végrehajtva a Program különböző szervezetek közötti együttműködési projekteket támogat a magyarországi Csongrád és Bács-Kiskun megyékből és a következő szerbiai területekből álló programtérségben: Nyugat-Bácska, Észak-Bácska, Dél-Bácska, Észak-Bánát, Közép-Bánát, Dél-Bánát és Szerémség.
A Program egy stabil és együttműködő régió kialakítását és a határtérség általános életminőségének javítását támogatja. Lehetővé teszi a két ország szervezetei közötti gazdasági együttműködést, támogatja a közös identitást és a határtérség kulturális és történelmi örökségét, továbbá hozzájárul környezeti fenntarthatóságához és biztonságához.
További információkért látogasson el a www.interreg-ipa-husrb.com weboldalra.

Kapcsolat:

A projekt neve: CB Basket A to Z.
Kapcsolattartó neve: Martonosi János alelnök
Szervezet neve: Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület
Telefonszámok: +36/20-266-7240
E-mail cím: jan.martonosi@gmail.com
Cím: Németh L. u. 18., 6800 Hódmezővásárhely, Magyarország


JOGI NYILATKOZAT

Ez a projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg a Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A közlemény tartalmáért teljes mértékben a Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.