Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Október 08. 09:22, péntek | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Ismét fővárosi csapat ellen játszik a Kosársuli

Ismét fővárosi csapat ellen játszik a Kosársuli

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapata pénteken az ELITE Basket otthonában folytatja az NB I/B Zöld csoportját.

A bajnokság 3. fordulójában az az újonc lesz az ellenfél, akik az előző szezonban még a Piros csoportban szerepeltek MTK-ELITE Basket néven, ám az idény végén búcsúzni kényszerültek. Nyáron némileg változott a keretük, rutinos játékosként a Somogyfoki testvéreket igazolták le, Horváth Balázs vezetőedző pedig a klub koncepciójának megfelelően a fiataloknak is bizalmat szavaz.

A hazai mérkőzéseiket Törökbálinton játszó együttes a nyitókörben a bajnokesélyes Cegléd otthonában maradt alul 77-52-re, ám legutóbb színvonalas és szoros találkozón álltak helyt: a Győr hazai környezetben, hosszabbítás után tudta legyőzni őket 93-88-ra.

A pénteki lesz tehát az első bajnokijuk otthon, amit követően reményeink szerint továbbra is siker nélkül fognak állni a tabellán. A Kosársuli számára az első fordulós soproni harmadik negyedet, és az ebből fakadó vereséget kivéve nagyon biztatóan alakultak a dolgok, hisz múlt hétvégén remek játékkal sikerült 91-74-re legyőzni a Hódtói Sportcsarnokban az Újpestet.

A jó előjelek tehát adottak, és abban is bízhatunk, hogy U20-as csapatunk szoros, jó mérkőzést tud játszani a kék-fehérek ellen.


Az ELITE Basket-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli bajnoki mérkőzés október 8-án, pénteken 19 órakor kezdődik Törökbálinton, míg előtte, 16.30-tól az U20-asok találkoznak egymással.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.