Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2022. November 04. 11:41, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli SE

Ismét Bodrogi Bau a Vásárhelyi Kosársuli

Ismét Bodrogi Bau a Vásárhelyi Kosársuli

Megújította szponzori megállapodását a Vásárhelyi Kosársuli és a Bodrogi Bau Kft.,

Hódmezővásárhely egyik legmeghatározóbb vállalkozása így a 2022-23-as szezon végéig ismét névadó támogatója lesz a sportszervezet NBI B zöld csoportos felnőtt- és utánpótláscsapatainak.

„Az egyre nehezebb gazdasági környezet ellenére is célunk volt, hogy helyi vállalkozásként ismét a Kosársuli mögé álljunk” – emelte ki Bodrogi Ferenc, a cég ügyvezető igazgatója. „Nekünk az a legfontosabb, hogy a fiatal vásárhelyi kosarasok a lehető legjobb körülmények között fejlődhessenek. A minél keményebb és eredményesebb munkára pedig azzal szeretnénk motiválni őket, hogy a jövőben legyen egy zömében sajátnevelésű játékosokból álló NBI-es csapat, amelyben saját városukat képviselhetik. Az egyesület vezetői tavaly ez utóbbi céllal kerestek meg bennünket, és örömteli látni, hogy az idei szezonban a korábbinál lényegesen több helyi fiatal nevével találkozhatunk a játékoslistán.”

„Gyakorlatilag a működőképességünket jelenti az, hogy a Bodrogi Bau Kft. ismét mellénk állt” – hangsúlyozta Szabó Attila, a Kosársuli elnöke. A sportvezető elmondta, hogy a megállapodás értékét tovább növeli, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben minden cégnek egyre nehezebb körülményekkel kell szembenéznie. Az egyre romló gazdasági környezetet abból is érzékelték, hogy számos más potenciális támogatót kerestek meg az elmúlt hónapokban, ám az előzetes pozitív visszajelzéseket követően most mindenki kivár. A befolyó támogatásból nem csak az felnőttgárda működésére kell fordítaniuk, hiszen a mintegy 300 sportolóval dolgozó sportegyesületnek számos olyan költsége van, amit más forrásból nem tud fedezni, ráadásul idén már lány utánpótlás- és női felnőttcsapatot is működtet az egyesület. Kiemelte, hogy más támogatókat is keresnek, hiszen most az egyesületnél minden segítség jól jön.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 15:34, szerda | Helyi

Kiwi.com: A home office lehetősége új távlatokat nyit az utazások terén

Egy friss kutatás szerint a magyarok többsége úgy gondolja, hogy az utazás alatti munkavégzés pozitív hatással lenne a mentális egészségére és a munkára is.

2023. Február 01. 14:39, szerda | Helyi

Szombattól néhány vonalon változik a vonatok és a buszok menetrendje

Szeged és Hódmezővásárhely között csúcsidőben 20 percenként fog járni a vasútvillamos

2023. Január 31. 13:29, kedd | Helyi

Elvira megszólal

Lényegesen gyorsul az utasok kiszolgálása a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatán: teljesen magyar fejlesztésű robotasszisztenssel újul meg az Elvira menetrendi szolgáltatás.

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.