Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. December 07. 16:16, hétfő | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Ismét a Bonyhád az ellenfél a negyeddöntőben

Ismét a Bonyhád az ellenfél a negyeddöntőben

Nyugati túrára indul kedden a Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák a Bonyhád otthonában lépnek pályára a Hepp-kupa negyeddöntőben.

A történelem tehát megismétli önmagát, mivel tavaly is a Baranya megyeieken keresztül vezetett az út a négyes döntőbe.

Az előző szezonhoz képest azonban nagyot fordult a világ: egy éve mindkét gárda főcsoportjának élmezőnyéhez tartozott (a vásárhely később az alapszakaszt, míg a Bonyhád az egész bajnokságot nyerte meg). A gárdák teljesítménye most sem túl különböző: a kék-sárgák 3-4-gyel, míg a feketék 2-4-gyel állnak a nyolcadik és kilencedik helyen.

A csapatok eddigi produkcióját nézve nehéz találgatásokba bocsátkozni a mérkőzés kimenetelét illetően. A Kosársuli legutóbb nem túl acélos játékkal tudott győzni a nem éppen túl erős Eger ellen, idegenben azonban még csak a Hepp-kupában, az NBII-es Szolnok otthonában jöttek le győztesen a parkettről. Ellenfelük Sopronból lopta el a győzelmet egy kiélezett találkozón múlt pénteken.

Vas Péteréknek leginkább a már jól ismert Tömösváryra, Jillingre, Bakira és hegedűsre kell odafigyelniük. Emellett az egriek elleni játékukon sem ártana javítaniuk, mivel Bonyhádon sokkal többet kell mutatniuk a továbblépéshez. Csorvásiékat ezt követően szombaton az Óbudai Kaszások fogadják majd idegenben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.