Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Szeptember 23. 10:38, kedd | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Induljon vonattal a HVG állásbörzére

Induljon vonattal a HVG állásbörzére

Induljon vonattal a HVG állásbörzére! – 50%-os kedvezményt biztosít a MÁV-START a vonattal érkezőknek .

A Syma Rendezvényközpont ad otthont szeptember 24-én és 25-én az egyik legjelentősebb karrierkiállításnak, a HVG állásbörzének. A díjtalan belépést biztosító rendezvényen a MÁV Csoport is változatos álláskínálattal várja az érdeklődőket, a MÁV-START pedig az állásbörzére vonattal utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt saját szolgáltatási területén bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START mindazoknak, akik vonattal indulnak a HVG állásbörzére. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra, 2014. szeptember 23-án 0:00 órától szeptember 26-án 24:00 óráig. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a MÁV Csoport A27-es standján 10 és 18 óra között tulajdonosa lebélyegezteti.

A tizenöt éves múltra visszatekintő állásbörze mára az egyik legjelentősebb magyar karriervásárrá nőtte ki magát. Az álláskeresők számára a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítók között a MÁV Csoport is várja az érdeklődőket, az ország különböző pontjaira meghirdetett pozíciókra a helyszínen és a MÁV honlapján is fogadják a jelentkezéseket. A vasúttársaság határozatlan idejű munkaszerződést, teljes munkaidős foglalkoztatást, széles körű képzési lehetőségeket, változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat és utazási kedvezményt kínál leendő munkavállalói számára.

További információ:

www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=15400433a05979

www.hvgallasborze.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk