Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Április 12. 11:03, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Indul a rájátszás a Kosársulinak

Indul a rájátszás a Kosársulinak

Negyedik helyen végzett és ezzel pályaelőnnyel kezdi a rájátszást a Tiszaújváros ellen a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák szokatlan időpontban, április 12-én szerdán 18:30-kor kezdik meg szereplésüket a playoffban, a Hódtói Sportcsarnokban.

Igazán kiélezett összecsapásra számíthatnak a szurkolók, hiszen a Tiszaújváros közvetlenül a vásárhelyiek mögött, az ötödik helyen zárta a bajnokság alapszakaszát. Ráadásul a két gárda egymás elleni mutatója is igencsak azonos, hiszen mindkét csapat egyszer-egyszer tudott győzni a másik ellen, ráadásul hajszál híján ugyanannyi ponttal.

Jó jel, hogy a Hódmezővásárhely a legutóbbi találkozásukkor úgy tudta győztesen elhagyni a pályát, hogy semmi sem veszélyeztette a sikerüket. Kelemenék végig vezetve, 18 ponttal verték meg akkor Lekli József alakulatát. Azt viszont már most borítékolhatjuk, hogy ahogy legutóbb, úgy most is egy igencsak fizikális mérkőzést láthat majd a vásárhelyi közönség. Könnyen megjósolható, hogy a tiszaújvárosiak nem adják majd könnyen magukat, hiszen a tét nem más, mint a továbbjutás a rájátszás három győzelemig tartó első köréből.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Tiszaújvárosi Phoenix KK elleni meccse április 12-én 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.