Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 14. 15:41, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Idén is részt vesz a szolnoki Utazás Kiállításon a MÁV-START

Idén is részt vesz a szolnoki Utazás Kiállításon a MÁV-START

Ismét kiállítóként vesz részt a MÁV-START a szolnoki Utazás Kiállításon.

Idén 18. alkalommal rendezik meg a kiállítást.

Április 15-16-án, pénteken és szombaton a vasúttársaság a helyi Aba-Novák AGÓRA Kulturális Központ előtti Hild téren mutatja be szolgáltatásait a várhatóan több ezer látogatónak.

2015-ben a vendégek száma elérte az ötezer főt, a kiállítóké pedig az ötvenet a kétnapos rendezvényen, amelyen a MÁV-csoport idén immár tizenötödször lesz jelen. A kiállítás évről évre népszerűbb, ami az egész napos színpadi szórakoztató rendezvényeknek és a kézműves vásárnak is köszönhető. 2016-ban egy Otthon és Kert Expó is bemutatkozik a Tisza partján.

A vasúttársaság folytatja a rendezvényhez kapcsolódó sikeres hagyományait, idén is készül például a látogatóknak totóval, melynek kitöltőit apró ajándékokkal jutalmazza. A kiállításra a MÁV-START munkatársai szóróanyagokat, saját szervezésű utazási ajánlatokat is visznek, hirdetnek többek között nyíregyháza-sóstói, visegrádi, ópusztaszeri kirándulást, fővárosi Tropicarium-, illetve cirkuszlátogatást, az egri várba, valamint a gödöllői kastélyba szervezett utat. A társaság nemcsak belföldi és nemzetközi utazási lehetőségeket népszerűsít, hanem bemutatja saját klubkártya-családját is. Egyéb szolgáltatások keretében a kerékpárszállítás és a kerekes székes utazás lehetőségéről is tájékozódhatnak a helyszínen az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: