Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2022. Április 05. 16:12, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Idegenben kezdi a rájátszást a Kosársuli

Idegenben kezdi a rájátszást a Kosársuli

Csütörtökön elkezdődik az NB I/B Zöld csoportjának rájátszása a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli számára.

A csapat az alapszakaszt a bajnokság legjobb formában lévő együtteseként zsinórban hat sikerrel zárta, így az 5. helyen végzett (14 győzelemmel és 12 vereséggel), aminek köszönhetően a 4. DEAC U23 ellen következhet a három nyert meccsig tartó negyeddöntős párharc.

A több fronton is helytálló, tehetséges debreceni fiatalok - többször a Vásárhelyen nevelkedő Ságodi Róbert vezetésével - 17-9-es mérleggel fejezték be a bajnokság első felét. Novemberben 76-70-ra nyertek az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban a Kosársuli ellen, míg március elején, a Hódtói Sportcsarnokban kiélezett meccsen 84-82-es hazai siker született.

Hasonlóan szoros találkozókra van kilátás ezúttal is. Az első mérkőzés április 7-én, csütörtökön 16 órától Debrecenben lesz, majd két nappal később, szombaton a Hódtói Sportcsarnokban folytatódik a küzdelem. A harmadik meccs április 12-én, kedden 16 órakor kezdődik Debrecenben, majd amennyiben szükséges, a negyediket április 15-én, Vásárhelyen, az ötödiket pedig április 17-én, Debrecenben rendezik.

A Kosársuli ágán a Cegléd és a Kecskemét már szerdán lejátssza az első mérkőzést, míg az alsó ágon az Újpest és a Békés, valamint a Miskolc és a Győr harcol az elődöntőbe jutásért.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.