Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Május 07. 11:48, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

IDEGENBEN KEZD A KOSÁRSULI

IDEGENBEN KEZD A KOSÁRSULI

A Metal-Work Bonyhádi KSE otthonában játssza az elődöntő első mérkőzését holnap a Vásárhelyi Kosársuli.

Vas Péteréknek nem lesz könnyű dolga, mivel ellenfelük még egyszer sem szenvedett vereséget a szezonban hazai pályán. A párharc második meccsét május 16-án szombaton rendezik Hódmezővásárhelyen.

Az alapszakaszt 17-5-ös mutatóval a második helyen záró bonyhádiak útja a TF Budapesten keresztül vezetett a legjobb négy közé. A mindent eldöntő harmadik meccset mindössze négy ponttal hozták, igaz a fővárosiak csarnokában (49-53). A párharcra a kevés pontos összecsapások voltak jellemzők. A budapestieknek leginkább Tömösváryval gyűlt meg a bajuk, de Nyilaséknak érdemes lesz odafigyelniük Lukácsra, Hegedűsre, Illésre és a néha megvillanó Jillingre is.

A Kosársuli 2-0-ás Baja elleni söprése után két hetes pihenő után várja az ütközetet. Dr. Elek András és Utasi Gábor fiai remek formában pattogtatnak a Békés elleni alapszakaszbeli összecsapás óta. A kék-sárgák nem csak taktikus, hanem látványos támadójátékot produkálva diadalmaskodtak zsinórban négy összecsapásukon. Ráadásul a bajaiak elleni magabiztos továbbjutást a sérült Vejinovics nélkül harcolták ki. A Bonyhád sem ismeretlen számukra, mivel a Hepp-kupa negyeddöntőjében már legyűrték a Tolna megyeieket. A Vásárhely tehát jó előjelekkel várja a rangadót, az egyetlen kérdés csak az lehet, hogy milyen hatással volt a megszokottnál hosszabb pihenő a kosarasokra…

A Vásárhelyi Kosársuli – Metal-Work Bonyhádi KSE két győzelemig tartó elődöntő második mérkőzése május 16-án szombaton 18 órakor lesz a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.