Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 29. 10:18, hétfő | PR

Humbug vagy valóság a munka-magánélet egyensúly?

Humbug vagy valóság a munka-magánélet egyensúly?

Játsszunk! Mondjon hangos igent minden alkalommal, amikor olyat lát a következő listában, ami az ön munkahelyén is megvan.

Rugalmas munkaidő, családi fénykép az asztalon, Facebook munkaidőben, kolléga cuki kutyája, céges jógatanfolyam, csendszoba, home office. Hányszor kiáltott fel? És mit szóltak hozzá a kollégái, hogy hangos igeneket kiabál?

A munkahelyek egy része számtalan csalafinta módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka és a magánélet egyensúly biztosításáról van szó. Kétségtelen, hogy mostanában, amikor a munkaerőpiacon a „megtartás az új toborzás”, felértékelődnek a feltöltődést, kényelmet, biztonságot nyújtó kedvezmények. Vagy éppen ellenkezőleg? A munkahelyek merő számításból teremtenek otthoni körülményeket, hogy még több munkára bírják a dolgozókat? Ön mit gondol erről? Egy új kutatás, a „Dolgozz boldogabban” felmérés a hazai munkavállalók tapasztalatainak összegzésével keresi a választ a fenti kérdésekre.

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen róla, hogyan állnak a magyarok a munka-magánélet egyensúllyal.

A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki!

Kérdőív kitöltése

Címkék: kérdőív, kutatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat