Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 18. 09:39, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Hodásznál utasok is sérültek egy motorvonat meghibásodása során

Hodásznál utasok is sérültek egy motorvonat meghibásodása során

A Debrecenből Fehérgyarmatra 11:13-kor elindult Bz motorvonat hűtővize – feltehetően műszaki hiba miatt – felforrt a hodászi vasútállomásnál.

A kiegyenlítő tartályból kiáramló forró víz és gőz hat utasnak okozott első- és másodfokú égési sérülést. Őket a kiérkezett mentők ellátták és kórházba szállították. A vasúttársaság sajnálja a történteket; teljes és mihamarabbi gyógyulást kíván a sérülést szenvedett utasainak. Az Építési és Közlekedési Minisztérium és a MÁV-START vizsgálatot rendelt el.

Ezúton is szeretné tájékoztatni a MÁV-START a megsérült utasait, hogy a társaság csoportos balesetbiztosítási szerződése alapján kártérítésre is jogosultak. Az igénylés feltételeiről a vasúttársaság honlapján tájékozódhatnak. Kérjük őket, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a weboldalunkon megadott elérhetőségeken vagy a MÁVDIREKT +36 1 349 4949-es telefonszámán, hogy a munkatársaink segítségükre legyenek az ügyintézésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.