Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Szeptember 30. 13:59, szerda | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Hepp-kupában a Kosársuli

Hepp-kupában a Kosársuli

SZOLNOKON A KOSÁRSULI.

Egy hete még a Vásárhelyi Kosársuli sem tudta, hogy már a hét közepén pályára lejátsza idei első tétmeccsét.

A kék-sárgák a tervezettnél korábban, szerdán kezdenek az NBII-es Szolnok otthonában a Hepp-kupában. A találkozót a kiírásra nagy számban jelentkező együttesek és a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek zsúfolt versenynaptára miatt hozták előre. Dr. Elek András csapata továbberősödött, mivel leigazolták a SZEDEÁK korábbi centerét, Csorvási Leventét.

A Szolnoki Olaj KK az előző szezonban még az NBI B csoportban lépett pályára, de az osztályváltás ellenére is rendkívül tehetséges fiatal játékosok alkotják a gárdát. A két együttes idén már találkozott egymással, szeptember 17-én egy előkészületi összecsapáson a Vásárhely 32 ponttal diadalmaskodott a Tiszaligeti Városi Sportcsarnokban. Akkor a hazaiaknál Peringer tűnt ki a többiek közül.

Vejinovicséknak kapóra jöhet a derbi, mivel így tehetnek egy utolsó erőpróbát a vasárnapi, Salgótarján elleni bajnoki nyitány előtt. A Kosársuliban már ott lehetnek az új szerzemények is. Vashoz, Vejinovicshoz, Cziberéhez, Mócsaihoz, a Rostás-testvérekhez és Varga Dánielhez Kereszty, Wirth, Varga Zalán, Pavlovic és Takács csatlakozhat. Jó előjel, hogy a vásárhelyiek közül mindenki egészségesen várja a szezonkezdést. Sőt vasárnap már a héten igazolt Csorvási Levente is ott lehet a társai között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.