Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Február 22. 13:26, hétfő | Helyi
Forrás: Bozó Tünde projekt asszisztens

Harmincan vettek részt a nyugdíjas tornán

Harmincan vettek részt a nyugdíjas tornán

Több mint harmincan vettek részt az EVP - Egészségfejlesztési Iroda által szervezett nyugdíjas tornán a Balogh Imsi Sportközpontban.

Az eseményt február 13-án szervezték meg délelőtt 9.00 és 10.00 óra között. A nagy sikerre való tekintettel március végén ismét megrendezik a nyugdíjas korúak részére szervezett mozgásprogramot.

Az európai uniós támogatással megvalósult, "Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda létrehozása a Hódmezővásárhelyi Kistérségben" (TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0002) elnevezésű projekt keretében létrehozott EVP - Egészségfejlesztési Iroda a 2015. október 31-i zárást követően, a fenntartási időszakban is folytatja tevékenységét.
2016. február 13-án délelőtt 9.00 és 10.00 óra között a Nyugdíjas Szövetséggel közösen nyugdíjas tornát szerveztek Hódmezővásárhelyen, a Balogh Imsi Sportcsarnokban; az EVP - Egészségfejlesztési Iroda célja, hogy minden korcsoport számára lehetőséget biztosítson az egészséges életmód szempontjából nélkülözhetetlen testmozgásra − természetesen a résztvevők egészségi állapotához és edzettségi szintjéhez alkalmazkodva.

A harminc fő aktív részvételével megrendezett eseményen egyperces néma csenddel emlékeztek meg a néhai Bán Sándorra, aki korábban számos sportprogramot szervezett a Nyugdíjas Egyesület tagjainak − kiemelkedő teljesítményére és a közösségért végzett elévülhetetlen érdemeire emlékeztek a nyugdíjas torna résztvevői. Ezt követően rövid bemelegítő torna után játékos sportvetélkedőn vehettek részt az érdeklődők.

A nagy sikerre való tekintettel a Nyugdíjas Szövetség és az EVP - Egészségfejlesztési Iroda már most eldöntötte a folytatást: 2016. március 25-én délelőtt 10.00 és 11.00 óra között ismét nyugdíjas tornát szerveznek a Balogh Imsi Sportcsarnokban, ahová minden érdeklődőt várnak.

A programokról további tájékoztatás az EVP – Egészségfejlesztési Irodában a 62/532-368-as telefonszámon vagy a www.evp.hu oldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni