Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. November 16. 18:18, kedd | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve.

Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, a lakás szekrényei mélyén pihenő apróbb csengettyűk, csörgők, dobütők, de furulyák, szintetizátorok, gitár mellett akár a gyermekjáték - hangszerek hasznos adományokká válhatnak. Emellett nagy segítség a mesekönyv, diafilm, plüssmaci is. A www.zenedoktor.hu oldalon minden információ elérhető a közösségi programról. Segítsünk közösen!

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy évente több ezer bajban lévő felnőttnek és kisgyermeknek sikerül kisebb - nagyobb támogatással segíteni kilábalni a bajból, köszönhetően a bohócdoktor, zenedoktor, mesedoktor, szeretetcsoki, számítógép álom, ruha - cipő adományozó programoknak.

A hangszer felajánlások az alapítványnál leadhatók személyesen és csomagban is:
Centerke Adományozó Központ
Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 12.
Információs telefonszám munkanapokon: +36209298181
Web: www.bohocdoktor.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.