Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 25. 20:23, péntek | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

GYULÁRA UTAZIK A HLKC AZ NBII MÁSODIK FORDULÓJÁBAN

GYULÁRA UTAZIK A HLKC AZ NBII MÁSODIK FORDULÓJÁBAN

A múlt heti sikeres rajtot követően szombaton Gyulán lép pályára az NBII Dél-Kelet csoport második fordulójában csapatunk.

A Lajosmizse elleni győzelem és jó játék után optimista, de nem elbizakodott hangulatban készültek a gyulaiak elleni derbire. Az ellenfél papíron gyengült a tavalyi évhez képest, az első fordulóban méretes vereségbe szaladtak bele a Csorvási SK ellen (23-11), ettől függetlenül maximális erőbedobásra és koncentrációra számíthatunk a lányoktól. Sérülés, betegség nem befolyásolta a heti edzésmunkát, így Gaál Adrienn edző mindenkire számíthat szombaton.

A mérkőzésre való felkészülésről, a várakozásokról és esélyekről ezúttal a Lajosmizse ellen 5 gólig jutó átlövőnket, Szőke Zsanettet kérdeztük:: “Első idegenbeli mérkőzésünkre készülünk, úgy gondolom a múlt heti hazai találkozó jó löket volt a csapat számára. Jó hangulatban, optimistán készülünk a Gyula elleni találkozóra, főként a saját játékunkat próbáljuk pontosítani és csiszolni. Természetesen a két pontért megyünk Gyulára, és teljes önbizalommal és fegyelmezett játékkal reméljük ez sikerülni is fog! Hajrá csajok – hajrá HLKC!”

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság
Időpont: 2015.09.26. (szombat)

Helyszín: Gyula, Sándorhelyi út 2. (Göndöcs Sportcsarnok)

15.00 óra – junior mérkőzés
17.00 óra – felnőtt mérkőzés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: