Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 26. 07:27, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Fresh Andit a csalódás betegítette meg

Fresh Andit a csalódás betegítette meg

Az ember csak kapkodja a fejét a vészjósló címlapok láttán. Rákos lett egy fiatal, ereje teljében lévő nő, a Fresh együttes szőke énekesnője, Villányi Andi.

Önkéntelenül is ott motoszkál mindenkiben a kérdés: mitől lehet súlyos beteg egy fiatal, látszólag egészséges, szép nő, akinek szemernyi gondja sincsen az életben?

Andi szerint a legnagyobb tévedés vele kapcsolatban, hogy attól mert híres, egy népszerű zenekar tagja, s a férfiak álomnője volt, neki minden sikerült az életben. Azt mondja: épp ellenkezőleg. Belül súlyos hiányérzetekkel küzd, s talán ez is az oka annak, hogy súlyos beteg lett. Andi hisz abban, hogy a lelki fájdalom előbb vagy utóbb megbetegíti a testet is... "Én csak szeretni akartam, s azt, hogy viszont szeressenek. De ebben a nagy akarásban aztán beteg lettem" - mondja szomorúan Fresh Andi, aki élete legnagyobb küzdelmével nézett szembe: gyilkos kór támadta meg. Andi bár minden erejével azon van, hogy túltegye magát a testi és lelki fájdalmán, az érzelmei még mindig akadályozzák ebben. Úgy érzi: őt a szerelem betegítette meg. Megindító részletek az e heti Storyban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.