Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2022. Március 10. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

A VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál 0. napján egy jótékonysági focigálán vett részt a Prémium Médiaválogatott Vajtó Lajossal, Kefírrel, Raullal, Cozombolis-szal, Palcsó Tamással, Sipos Tomival, Ya Ou-val, Beleznay Endrével, Rickyvel, Keller Józseffel, Tihanyi Tóth Csabával ahol az András Gábor, Véh László, Szabó László, Csordás László, Gubacsi Gyula, Schmidt Jenő, Pető Zsolt, Bán Róbert polgármester urakkal felálló Polgármester All Stars csapatával és a helyi Barátokkal mérkőzött meg.

Másnap már minden a kolbásztöltésről és a kulturális programokról szólt. „Nagyon örültem, hogy végigkövethettem az összes munkafázist a darabolástól a fűszerezésen át a töltésig” – meséli dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, aki tevékenyen segítkezett a Médiaválogatott csapatában.

„Darabos József, polgármester és Bencze Ildikó, alpolgármester invitálására érkeztünk Szabadszállásra és csatlakoztunk hozzájuk – mondja.

Sipos Tomi, aki a Médiaválogatott egyik legújabb tagja – még arra is rá tudtak venni, hogy focizzak, pedig nem mostanában rúgtam labdába.” Beleznay Endre és Vajtó Lajos, a két régi motoros már rutinosan töltötte a kolbászt és irányították csapattársaikat, Palcsó Tomit és Ya Ou-t.

„Szívesen vettem ki a részemet a munkálatokból én is – veszi át a szót A Dal sztárja – hazai segítséggel, de sikerült ezüstérmet elhoznunk a versenyben a Médiaválogatott csapatának.”

A Prémium Médiaválogatott Sztárjai a foci és a kolbásztöltés mellett természetesen dalra is fakadtak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával