Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2022. Március 10. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

A VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál 0. napján egy jótékonysági focigálán vett részt a Prémium Médiaválogatott Vajtó Lajossal, Kefírrel, Raullal, Cozombolis-szal, Palcsó Tamással, Sipos Tomival, Ya Ou-val, Beleznay Endrével, Rickyvel, Keller Józseffel, Tihanyi Tóth Csabával ahol az András Gábor, Véh László, Szabó László, Csordás László, Gubacsi Gyula, Schmidt Jenő, Pető Zsolt, Bán Róbert polgármester urakkal felálló Polgármester All Stars csapatával és a helyi Barátokkal mérkőzött meg.

Másnap már minden a kolbásztöltésről és a kulturális programokról szólt. „Nagyon örültem, hogy végigkövethettem az összes munkafázist a darabolástól a fűszerezésen át a töltésig” – meséli dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, aki tevékenyen segítkezett a Médiaválogatott csapatában.

„Darabos József, polgármester és Bencze Ildikó, alpolgármester invitálására érkeztünk Szabadszállásra és csatlakoztunk hozzájuk – mondja.

Sipos Tomi, aki a Médiaválogatott egyik legújabb tagja – még arra is rá tudtak venni, hogy focizzak, pedig nem mostanában rúgtam labdába.” Beleznay Endre és Vajtó Lajos, a két régi motoros már rutinosan töltötte a kolbászt és irányították csapattársaikat, Palcsó Tomit és Ya Ou-t.

„Szívesen vettem ki a részemet a munkálatokból én is – veszi át a szót A Dal sztárja – hazai segítséggel, de sikerült ezüstérmet elhoznunk a versenyben a Médiaválogatott csapatának.”

A Prémium Médiaválogatott Sztárjai a foci és a kolbásztöltés mellett természetesen dalra is fakadtak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.