Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. December 05. 11:52, péntek | Belföld
Forrás: MÁV Zrt. – Kommunikációs Igazgatóság

FIGYELEM, FIGYELEM! BESZÁLLÁS! HÉTVÉGÉN ELINDUL A CARTOON NETWORK TÉLAPÓ EXPRESSZ!

FIGYELEM, FIGYELEM! BESZÁLLÁS!  HÉTVÉGÉN ELINDUL A CARTOON NETWORK TÉLAPÓ EXPRESSZ!

CARTOON NETWORK TÉLAPÓ EXPRESSZ INDUL A NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBA 2014. DECEMBER 5-ÉN, 6-ÁN ÉS 7-ÉN.

December első hétvégéjén ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a gyermekek a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Cartoon Network jól ismert meseszereplői, Gumball és Darwin és a manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

Az Orient Csarnok színpadán a Bóbita együttes „Száncsengő” c. műsorával szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a Cartoon Network mesefigurákkal.

Az Orient-csarnokban a Mikuláson kívül számos izgalmas gyerek-program várja a látogatókat, így találkozhatnak és fotózkodhatnak Snoopyval a MetLife Biztosító Zrt. jóvoltából, alkothatnak Thomas papírvonatot és adventi gyertyát, Detki kitűzőt készíthetnek, a Picur Rádió standjánál igazi télapós dalokat énekelhetnek magával Picurral, és számos egyéb izgalmas és játékokkal teli helyszínen szórakozhatnak.

Igazi rákészülődés az ünnepekre, kellemes hangulatban, a Télapó társaságában, ami minden gyermek vágya. Vár most is mindenkit a Vasúttörténeti Park!

Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu , www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

Elérhetőségek: H-1142 Budapest, Tatai út 95.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk