Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

A fürdőszövetség az MTI-vel kedden közölte: a magyarországi strandok immár tizennegyedik alkalommal várják színvonalas programokkal az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

A tájékoztatás szerint az éjszakai fürdőzést vízi mozi, éjszakai és nappali sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, kongashow, habparty, búvárbemutató egészíti ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandolókat Sárvártól Berettyóújfaluig, Leányfalutól a Zsóry-fürdőig.

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, egyes helyszínek akár hajnal háromig is nyitva lesznek.

A Strandok éjszakája szervezői ebben az évben is felhívják a figyelmet a biztonságos fürdőzésre, és arra a tényre, hogy Magyarország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők megismerésére, felfedezésére remek alkalmat biztosít a rendezvény.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva 200 gyógy- és élményfürdő működik.

A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.