Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Július 30. 11:35, szerda | Belföld
Forrás: MTI/MTI Fotó: Varga György

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-es autópályán szerda délelőtt a táskai pihenőhelynél, a sofőr a helyszínen életét vesztette, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A Nagykanizsa felé vezető oldalon, a 157-es kilométerszelvényben a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy tartályos kamion - eddig tisztázatlan körülmények között - fél tíz körül borult fel és gyulladt ki.

A rendőrség közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a jobb pályatesten - a Nagykanizsa felé vezető oldalon - a 150-es kilométerszelvényben, míg a bal pályatesten - a Budapest felé vezető oldalon - a 160-as kilométerszelvényben a 7-es számú főútra terelik.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a tűzhöz Balatonboglárról az önkormányzati tűzoltókat riasztották, de úton vannak a marcali, a keszthelyi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltók is. A balesethez három vízszállító jármű is vonul a sztrádára - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.