Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2022. Október 03. 16:03, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Félárú utazási kedvezmény a HVG Állásbörzére érkezőknek

Félárú utazási kedvezmény a HVG Állásbörzére érkezőknek

A MÁV-Volán-csoport saját standdal és online is várja az érdeklődőket a HVG Állásbörzén, amit 2022. október 5-én és 6-án rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában.

Az eseményre utazóknak a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásra.

A rendezvényen a MÁV-Volán-csoport standján számos állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők, a pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is várják a jelentkezőket. A vállalatcsoport számos szakterületen, az ország különböző pontjain kínál állásokat, a munkatársakra hosszú távon számít, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja; a kollégáknak béren kívüli juttatást, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíj és egészségpénztári hozzájárulást valamint egészségmegőrző programot ajánl.

A HVG Állásbörze, hazánk egyik legjelentősebb karriervására, ami idén ősszel először ötvözi a személyes toborzás és egy online térben zajló rendezvény előnyeit hibrid rendezvény formájában. A Papp László Budapest Sportarénában október 5-én és 6-án lehet személyesen találkozni a jelöltekkel, míg az online börzén egy nappal tovább, október 7-én várja a vasúttársaság is a munkavállalókat. Az együttes fizikai és az online jelenlét biztosítja a legtöbb álláskereső elérését. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier-rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak. Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Az állásbörzére utazóknak a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarokra, továbbá Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe, aki elsőosztályon utazik a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetnie. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban október 4-én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 7-én éjfélig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy a karszalag felmutatásával érvényes, aminek hiánya esetén a jegy visszautazásra érvénytelen. Ebben az esetben az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki, és pótdíjat számít fel.

Bővebb információk és a rendezvény elérhetősége: https://allasborze.jobline.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.

2024. Május 22. 15:48, szerda | Sport

Budapesten lesz a BL döntő 2026-ban

Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.

2024. Május 22. 14:03, szerda | Belföld

Robbanás történt Tapolcán, egy társasházi lakásban, az épületet kiürítették

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője a

2024. Május 22. 14:01, szerda | Belföld

Már nyomtatják a szavazólapokat