Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 06. 19:04, csütörtök | PR

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Az utóbbi évek vezető trendje a színek zabolátlan használata. Ám ha a megunhatatlan feketét és fehéret használjuk, egész biztosan magunkra vonjuk a figyelmet.

Nemcsak az elegáns viseletek esetében, hanem a vízparton és a vízben is működik a ‘varázslat’.

Kimondottan színes az idei tavasz-nyár

A tavalyi nyarat uralta a bohém, etno, illetve a trópusi mintákból merítő trend. 2019-ben a legeslegmenőbb szín annyira rikító, élénk és csajos, hogy azt nem lehetne fokozni: a szezon árnyalata a korall. Minden sztár ebben mutatkozik; Lady Gaga a MET Gálán úgy nézett ki rózsaszín ruhájában, mint akit egy Disney rajzfilmből vágtak ki épp az előbb.
A trend tehát azt diktálja, hogy minden legyen nagyon színes, pörgősen életteli. Ám ahogy mondani szokás, a divat változik, de a stílus örök. A monokróm színek pedig garantálják a stílusosságot.

Elég csak a divattörténet egyik leginkább ikonikus ruhadarabjára, a ‘kis feketére’ gondolni. Az egyszerű vonalú koktélruha titka, hogy ebben a karcsúsító színben számtalan formában variálható, és nincs nő, akinek ne állna jól.
Az egyszerűségében figyelemfelkeltő fekete és fehér remekül mutat a strandon is. Íme két tipp, idén hogyan vethetjük be.

Felöltözve és feketében

A visszafogott fekete egyberészes fürdőruha remekül formázza azokat, akik erősebbek a törzs tájékán, és egyben klasszikus nőiességgel ruház fel mindenkit. Ha a balett táncosok fekete dresszére gondolunk, egyértelmű, hogy a legegyszerűbb fazonban is nagyon hatásos a sötét fürdőruha.
Tévedés, hogy a vízparton mindenkinek bikiniben kell lennie, és ‘strandtestet’ fejlesztenie: nyugodtan nyúljunk vissza a klasszikus fürdőruhához.
Ha mélyen dekoltált, ravaszabb vonalvezetésű egyberészest viselünk, az pedig valódi ‘femme fatele-é’ tesz.

Fekete-fehér csíkos

Ha játékosabbra vennénk a megjelenésünket, idén a retró jegyében tobzódhatunk a fekete-fehér csíkozásban. A bikinik terén is válogathatunk csodás megoldásokban.
Nagyon trendi a magas derekú, hosszított bikinifelsős fazon, amely remekül nyújtja az alakot. Idén akár pánttal összekötött, ‘hózentrógeres’ fazont is viselhetünk - ebben biztosan meg fognak nézni!
Egyértelmű tehát, hogy egyáltalán nem unalmas monokróm színekbe öltözni, és nem fogunk ‘rejtőzködni’ a strandon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat