Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 18. 17:54, kedd | PR

Fedezd fel újra a pizsamát!

Fedezd fel újra a pizsamát!

A pizsama nem férfiatlan és nem is unalmas kötelező ruhadarab. Ma már választhatunk trendi, izgalmas, hozzánk passzoló pizsamákat is. A tél közeledtével pedig nem árt bővíteni meleg éjszakai ruhatárunkat.

Utcai viselet lett

A férfi pizsama egy sötét szeglete a férfiak ruhatárának, nem igazán szoktak büszkélkedni egy újabb darabbal az erősebb nem tagjai. Inkább a leghidegebb hetek kényszerű részének tekintik, hogy pizsamát öltsenek, amikor a póló-boxer párosítás már egyértelműen nem vállalható be (a barátnőknek sem, akik szeretik éjszakára kisajátítani kedvesük boxeralsóit).
Ám nem véletlenül terveznek a csúcs divatházak is pizsamákat, ez a szerelés igenis tud stílusos lenni.
Először is ne feledjük, az elmúlt szezonokban a nappali viseletbe is belopakodott, és az egyik leginkább iránymutató darab lett a pizsama - igaz, női vonalon. De ha már polgárjogot nyert, akkor a férfiak is nyugodtan hangsúlyt fektethetnek erre az éjszakai öltözékre. Ha adunk a megjelenésünkre, beilleszthetünk a ruhatárunkba egy - vagy több - trendi változatot.

Csengetett, Mylord?

Választhatunk szuperklasszikus öltözéket. A sötétkék alapon fehér aprómintás vagy hosszában csíkos, gombos változatok brit eleganciát csempésznek az ágyunkba. A leghagyományosabb ugyanis a hosszában csíkos pizsama ing jellegű felsővel. Egy biztos, jó megjelenést biztosít estére is.
Ha lazábban szeretnénk tölteni az éjszakát, melegítő alsó-felső jellegű pizsamát is választhatunk, számtalan férfias színű - kék, grafitszürke -, kényelmes darab választható az online üzletekben. Ezek keresetlen, sportos megjelenést adnak, és hosszúnadrággal éppolyan férfias jellegűek, mint rövidnadrággal.

Ha az érdekesebb pizsamákra szavazunk, akkor menő irányzat ezen a téren a kockás. Ez a minta egyébként a 2018/2019-es szezon vezető trendje, szinte nincs nő, akinek ne lenne most egy kockás nadrág a ruhatárában. Állhat az összeállítás egyszínű felsőből és kockás alsóból - ez a verzió mindenkinek kitűnően áll.

Bombabiztos karácsonyi ajándék

Még ennél is férfiasabb éjszakai viseletre vágyunk? A V-nyakkivágású, egyszínű változatok lazák és vagányak.
És persze télen is vannak szuperhősök, akik rövid alsójú pizsamában alszanak - a választék szinte végtelen ezen a téren is.
Pizsamát nemcsak magának vesz az ember. Sok férfinak egy női családtag választja ki a legjobb példányt. Így karácsony előtt remek megoldás rendelni egy darabot - ha nem is a legizgalmasabb választás, de egy kiadós alvás után reggel a megajándékozott biztosan hálásan fog gondolni arra, aki megtalálta az ideális pizsamát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat