Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. December 12. 07:36, kedd | Belföld
Forrás: mti

Fákat csavart ki a viharos erejű szél Győr-Moson-Sopron megyében

Fákat csavart ki a viharos erejű szél Győr-Moson-Sopron megyében

Fákat csavart ki a viharos erejű szél Győr-Moson-Sopron megyében, a tűzoltókat hétfő estig csaknem 30 helyszínre riasztották - tájékoztatta a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy kicsavart és úttestre vagy háztetőre dőlt fákhoz, valamint leszakadt villanyvezetékekhez és megtépázott háztetőkhöz vonultak ki a tűzoltók. Az esetek során senki sem sérült meg - tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja szerint Öttevényen a Fő utcában gyökerestűl fordított ki a szél egy fát, amely kárt tett egy lakóház teraszában és kéményében. Győrújbaráton, a Nagy Lajos utcában egy ház kertjében dőlt ki egy fa, amely félig eltorlaszolta az utat. Győrben a Szent István úton egy társasház tetejét bontotta meg a szél, míg a Rónay Jácint utcában egy autóra dőlt egy fa.

Fotó: MTI illusztráció

Címkék: fa, győr, Moson, Sopron, szél, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.