Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Május 14. 11:34, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Engedély nélkül vitte el a gépkocsit, a rendőrök elfogták

Engedély nélkül vitte el a gépkocsit, a rendőrök elfogták

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a 36 éves férfit, aki engedély nélkül vitte el egyik ismerőse személyautóját Csongrádon.

Útja során két benzinkútról is fizetés nélkül távozott. Jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 12-én 10 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy elvittek egy Mercedes típusú személygépkocsit Csongrádról. A nyomozók azonnal elrendelték a jármű körözését, amit 11 óra 45 perckor Dabas külterületén állítottak meg a helybeli járőrök.

A sofőrt előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Kihallgatásán elmondta, hogy kocsikázni akart, ezért vitte el ismerőse autóját. Útközben kétszer is megállt tankolni, azonban az üzemanyagért egyik alkalommal sem fizetett, így tulajdon elleni szabálysértés miatt is felelnie kell.

A rendőrök a 36 éves férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.