Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Július 15. 15:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Elköszön a Kosársulitól Tóth Tamás

Elköszön a Kosársulitól Tóth Tamás

A következő idényben már nem Tóth Tamás fogja irányítani a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos felnőtt csapatát.

A vezetőedző három idényt követően búcsúzik az egyesülettől, és a jövőben egy szintén zöld csoportban szereplő gárdánál, a Ceglédi KE együttesénél folytatja a munkát vezetőedzőként.

Tóth Tamás 2018 augusztusától dolgozott a kék-sárgáknál dr. Elek András elnök felkérésére. Első szezonjában rögtön alapszakasz győzelmet ünnepelhetett, a bajnokságot végül a negyedik helyen zárták. Nagy reményekkel vágott neki a 2019-20-as bajnoki évadnak is, ám a pandémia miatt végül törölték a szezont. A legutóbbi szezonban az alapszakaszban negyedik helyen zártak fiai, majd végül az örök rivális Békést felülmúlva hetedik pozícióban zárták a bajnoki évet. A Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE vezetése ezúton is háláját fejezi ki Tóth Tamásnak és további sportsikereket kíván neki!

Jó hír, hogy a vásárhelyi kispad sem marad üresen, hiszen már megállapodtak az új edzővel. A felnőtt csapatot vezető szakember személyét napokon belül bejelenti a hódmezővásárhelyi alakulat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.