Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2018. Április 07. 07:46, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Elkészült a Zagar remixgyűjteménye, ősszel új stúdióalbum jön

Elkészült a Zagar remixgyűjteménye, ősszel új stúdióalbum jön

Ismert külföldi producerek is készítettek átiratokat a Zagar remixgyűjteményére, amely a napokban jelenik meg dupla vinylen.

A zenekar, amely szombaton a Dürer Kertben tárja az anyagot a közönség elé, ősszel új stúdióalbumot ad ki.

Az Anniversary Remix Edition című anyag hosszú ideje készül és eredetileg a Zagar 15. születésnapjára, 2016-ban jelent volna meg. A dupla vinylen megjelenő gyűjteményre a hazai elektronikus színtér ismert szereplői mellett olyan külföldi sztárproducerek alkottak remixeket a csapat számaira, mint Kellerkind, Nico Pusch, Terry Lee Brown Jr, a Clandestino, Dan Caster vagy Vakula - közölte a menedzsment az MTI-vel.

A lemez a fesztiváljairól is híres Telekom Electronic Beats magazin gondozásában jelenik meg, az április 7-i partyt élő streamen bárki követheti a http://www.electronicbeats.hu/-n.

A Zságer Balázs által alapított és vezetett Zagar új stúdióalbumán is dolgozik, amely a tervek szerint idén ősszel jelenik meg. Mint írták, a lemez a zenekar egy eddig kevésbé ismert arcát mutatja meg.

A hazai elektronikus zenei színtér egyik legsikeresebb zenekara 2001-ben alakult és eddig öt albumot készített. A Local Broadcast 2002-ben, a Szezon/Eastern Sugar (filmzene) 2004-ben, a Cannot Walk Fly Instead 2007-ben, a Light Leaks 2013-ban, a My Night Your Day (filmzene) 2015-ben jelent meg. A Zagarban a billentyűs, dalszerző Zságer Balázs mellett Ligeti György gitározik és énekel, Zságer-Varga Ákos basszusgitározik, Lázár Tibor pedig dobol és ütőhangszereken játszik.

Címkék: album, remix, Zagar, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben