Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2014. Április 15. 12:20, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Az NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokságban szombaton Makón lépett pályára a HLKC.

Nem titkoltan azzal a céllal utaztak megyei riválisunkhoz, hogy pontot szerezve tovább erősítsék pozíciójukat a dobogóért küzdő élbolyban.
Sajnos hamar kiderült, hogy ezen a napon a makói csapat nagyszerűen felkészült ellenük, nem tudták megvalósítani az előre eltervezett játékot. Voltak ugyan a mérkőzésnek szorosabb periódusai, a mérkőzés 50. percében meg is csillant a fordítás esélye, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Mindent egybevetve a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a két pontot, hiszen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az egész mérkőzésen.
A vereséggel lépéshátrányba kerültek a dobogós helyekért folytatott harcban, de az esély még megmaradt, hiszen csapat kevesebb mérkőzést játszott riválisainál.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság
Marosmenti NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 34-29 (19-14)

Játékvezetők: Daru Péter, Fődi Róbert
Versenybíró: Medvegy Péter

MNKSE: Kozserán K. (k), Dani (k), Cseh (k), Szebehelyi 4, Kozserán B. 7, Kovács 5, Fodor, Kürti 3, Práger, Sárkány 10, Matyi 5, Molnár, Méreg, Nagy
Edző: Baunok Bernadett

HLKC: Kothencz – Hegyi V. 2, Németh 5, Hegyi D. 4, Tószegi 7, Sajtos 5, Mészáros 1, Cs: Tóth (k), Molnár (k), Török B. 3, Becsei 1, Blaskovics G. 1, Szabó, Fürcht
Edző: Gaál Adrienn

Gaál Adrienn edző: "Nehéz mérkőzésre számítottunk a jó erőkből álló makóiak ellen, ez be is igazolódott, ezzel együtt nagy bennem a hiányérzet. Jobb egyéni teljesítményekkel, és összeszedettebb csapatjátékkal elkerülhettük volna a vereséget."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:38, hétfő | Életmód

Február végéig érdemes elkészíteni és kihelyezni a méhhoteleket

A vadon élő méhek világállományának csökkenése drámai módon érte el a házi méheket is